martes, 15 de mayo de 2012

BARCELONA: Acciones 15M aniversario del Movimiento. (DIES 15 I 16 DE MAIG)

FEU DIFUSIÓ!!.




Dimarts 15
8h.
4 accions Contra la banca i per la dació en pagament:
Urquinaona, Universitat, Paral·lel i Pl. Catedral.

14h. Dinar de carmanyola a la seu del PP (es queda a la pl Francesc
Macià)

17h Acampacaixa: muntar el xiringuito i fer un café. Parada de
Metro L3 Maria Cristina

18H Judici Popular

20h  Assemblea

- Ens quedem?Convidar el president perquè baixi al judici; que es personi!

- Com es coordina la lluita  contra el sistema financer

22h Sopar



Dimecres 16

08:00 xerrada/debat sobre el sistema financer i com ens
roba i estafa (la idea és omplir d'informació i acumular proves)

09:00 Invitació al responsable màxim que es personi al judici com a
part denunciada.Continuació del Judici

18h Judici Popular





  



I tenim un manifest
 ARA ENS TOCA A NOSALTRES


Això no és una declaració de pau. És ben bé tot el contrari. És un  posicionament ferm, i una crida perquè la gent prengui partit, i que juntes ens apleguem per  fer un pols als culpables de la crisi. Un repte amb la intenció de guanyar-lo, ja que  som el 99% i la nostra força rau en el nombre, però encara més en la raó. Una acció concreta en la que totes hi poguem estar  d'acord, una lluita on concentrar totes les nostres forces i voluntats,  que ens obri el camí cap a una victòria.


Tenim clar que tots els canvis polítics, retallades, atur i precarietat social rauen en el capitalisme, basat en l'especulació financera global per  enriquir-se encara més a costa de la majoria. I aquí a casa nostra el sistema financer té un nom propi laCaixa, CaixaBank. Després d'haver rebut ajudes públiques milionàries, d'haver absorbit nombroses entitats financeres, d'estafar milers de persones amb les participacions preferents i de desnonar milers de persones de casa seva per impagament,  laCaixa s'erigeix com la major entitat bancària de l'Estat espanyol.


Una entitat presidida per Isidre Fainè, responsable, i per tant, culpable màxim de totes les accions d'aquesta entitat.Ell no dubta en invertir a països arreu del món per robar-los tot extraient-ne les matèries primeres (accionista de Repsol, Gas Natural, Agbar, Inditex).


No vacil·la en sanejar la seva entitat a costa dels estalvis de la població (300.000 estafades, 7000 millions d'euros bloquejats), no té remordiments a l'hora fer fora la gent de casa seva (milers d'execucions  hipotecàries i desnonaments des de 2009); tampoc d'invertir en empreses  d'armament, en perdonar el deute als partits polítics a canvi de concessions o d'obtenir guanys invertint en sanitat privada. I el que encara és més intolerable és que tot plegat es revesteixi amb una Obra Social benefactora de la societat, que mira de maquillar, per una banda,  el que per una altra la mateixa entitat destrueix: la dignitat de les persones.

Podríem trobar encara més raons i podríem trobar més entitat bancàries  per assenyalar. Però laCaixa i el que representa a Barcelona i a Catalunya és prou important com per considerar-la peça clau responable i, alhora, una de les màximes beneficiada de la crisi.


Per això plantegem una acampada a laCaixa, a la seva seu central, on resideix el consell d'administració que decideix per nosaltres que fer amb les nostres vides; és a dir, on executen la nostra misèria.


Per tot això i molt més, estem decidides a destapar la veritable funció  de laCaixa i acampar davant de les seves oficines centrals a Avinguda Diagonal, a partir d'ara Torres de Mordor, fins a aconseguir els seguents objectius, assumits per la seva junta directiva, amb Isidre Fainé al capdavant:

Que laCaixa aturi totes les demandes per impagament d'hipoteca, per tant tots els desnonaments que afecten a milers de famílies, a Catalunya  i a la resta de lEstat

Que no es produeixi cap acomiadament entre la plantilla treballadora, arrel de les fusions de laCaixa amb altres bancs o caixes.

Que tot aquell o aquella que vulgui retirar els estalvis invertits en Participacions Preferents, i que avui resten bloquejats, ho pugui fer lliurement i de forma immediata, si així ho desitja.

Salut, ens veiem als carrers.




http://difusionrebelde.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario